Şehit Ahmet-Mehmet Oruç Spor Lisesi

Vizyon: Bedenen, ruhen ve fikren sağlıklı; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı; milli, manevi değerlere sahip; kendine güvenen; sporu hayatının vazgeçilmez bir parçası haline getirmiş; Türk sporunu, Türk sporcusuna yakışır biçimde, ulusal ve uluslar arası tüm etkinliklerde en iyi şekilde temsil edecek; Türk toplumunun geleceğinin güvencesi olacak bireylerin yetişmelerini sağlamaktır.

Misyon: Atatürk’ün “Cumhuriyet, fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seviyeli muhafızlar ister.” sözünü ilke edinmiş; Geçmişine bağlı, geleceği için yapıcı ve faydalı tüm gelişmelere, yeniliklere açık; spor disiplini ve centilmenliğini benimseyerek her türlü sportif, sosyal ve kültürel etkinliklere katılmaya, katıldığı etkinliklerde başarılı olmaya hevesli, kararlı, azimli; geleceğe örnek olacak, sağlıklı sporcu nesiller yetiştirmektir

Başarılar: Bütün Okul Sporları Müsabakalarında Adana il dereceleri mevcuttur. İl dışında da İlimizi temsil etmekteyiz

Pansiyon Bilgileri: KIZ-ERKEK
Saatler: 08:10- 15:00
Isınma: MERKEZİ ISITMA VE SOĞUTMA KLİMA
Taban-Tavan Puan Bilgileri: özel yetenek sınavı ile öğrenci alınmaktadır
Okulun Sınav Başarı Durumu: Sportif alanda Türkiye geneli bütün branşlarda başarılarımız mevcuttur.
Sportif Etkinlikler: MEVCUT
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 9. SINIF 150 ÖĞRENCİ

Telefon - 0322 429 4850

WEB - https://sehitahmetmehmetorucsporlisesi.meb.k12.tr

Adres - Sarıhuğlar Mahallesi 88017 Sokak Dış Kapı No3 /1 SEYHAN / ADANA

Yatakhane Koğuşu :1
Öğretim Şekli :TAM GÜN NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - SARIHUĞLAR YEŞİLOBA MAH

Adres - Sarıhuğlar Mahallesi 88017 Sokak Dış Kapı No3 /1 SEYHAN / ADANA

Ulaşım ŞEHİR İÇİ DOLMUŞ,OTOBÜS VE BELEDİYE OTOBÜSLERİ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 KM. BÜYÜK ŞEHİR SINIRLARI İÇERİSİNDE. E Ehliyet sınav Merkezi yanında.